06 - 0000 0000 contact opnemen met psychologen boxmeer
info@psycholoog-boxmeer.nl e-mail boxmeer psycholoog
Straat 1, Boxmeer psycholoog Purpervlinder Boxmeer
psycholoog Boxmeer

MyBrainSolutions bij Psycholoog Boxmeer

MyBrainSolutions is een online te volgens trainingsprogramma dat zich richt op het verbeteren van bepaalde hersenfuncties. Groot voordeel van een aanpak met MyBrainSolutions is dat er, in tegenstelling tot de meest gangbare neuropsychologische test- en oefenprogramma's, niet gekeken wordt naar slechts één specifieke functie (bijvoorbeeld aandacht), klacht (bijvoorbeeld depressie) of vaardigheid (bijvoorbeeld om kunnen gaan met stress) of onderliggende
hersenfunctie, maar dat al deze aspecten samengepakt worden volgens een geïntegreerd model.

Met een uitgebreide test als uitgangspunt wordt een individueel oefenprogramma opgesteld. Gedurende een periode van 8 weken volg je 3 - 4 oefensessies van 20-30 minuten per week. Gewoon thuis, van achter je laptop of met je tablet op schoot. Door middel van het op jou afgestemde oefenprogramma kun je nadien beter met stress omgaan, je beter concentreren, zaken positiever benaderen en meeveren met wat er op je pad komt. De oefeningen passen zich
automatisch aan qua moeilijkheidsgraad. Gedurende het traject kun je de testmodule meermaals herhalen om je vorderingen objectief te volgen.

Gedurende 8 weken zal er, los van eventuele andere behandelingen die je volgt, eenmaal per week een contactmoment – desgewenst fysiek of op afstand – ingepland worden dat ruimte biedt voor vragen, (gedrags)adviezen en/of coaching. Na afronding van het traject kun je nog zo'n 10 maanden zelfstandig gebruik blijven maken van de online test- en trainingsomgeving.
 

Behandeltarief MyBrainSolutions:

  • MyBrainSolutions 8 weken traject (inclusief 1 jaar toegang tot online test & train omgeving): 321,00 euro
  • MyBrainSolutions in combinatie met neurofeedback en/of biofeedbacktraining: 217,00 euro (AANBIEDING: in de maanden maart t/m mei ter introductie slechts 167,00 euro)
Op korte termijn terecht
Geen verwijzing nodig
Vergoedingen mogelijk
Afspraak op korte termijn
ťn in avond of weekend

Heb je nog vragen?
psycholoog Boxmeer contact
Ik ben aangesloten bij:
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg NFG Logo Psycholoog
Deel mijn website: